آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟

نویسنده
آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟ آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟

آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟

آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟

طبق ماده ۲۵۱ قانون مالیاتهای مستقیم هم مودی و هم اداره امور مالیاتی میتوانند ظرف مدت یکماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه به شورای عالی مالیاتی شکایت و نقض رای و تجدید رسیدگی را خواستار شوند .

حالا اگر این مهلت یکماهه گذشته باشد و مودی یا ... اعتراضی نکرده باشد و یا پس از این یکماه مدارکی به دست آید که میتواند نتیجه رای را به نفع خود تغییر داد اکنون چه باید کرد ؟

در پاسخ به ماده ۲۵۱ مکرر اشاره می کنیم ،
این ماده در مورد مالیات های مستقیم و غیر مستقیم قطعی شده است که در مرجع دیگری قابل طرح نیست یعنی طبق قانون تمامی مراحل را پشت سر گذاشته اید و همچنین به استناد مدارک و دلایل کافی ادعای غیر عادلانه بودن مالیات قطعی شده را دارید .

راه حل این است که درخواست را طی نامه ای به وزیر اقتصاد و دارایی مبنی بر شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی ارائه دهید . وزیر اقتصاد و دارایی با اختیارات خود پرونده مورد نظر را به هیاتی مرکب از ۳ نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع میدهد .

به منظور ارائه تقاضا و اعتراض به حکم قطعی مالیاتی ، بهتر است فرم مخصوص تعبیه شده در این رابطه ، تکمیل و مستندات مربوطه ضمیمه و به دبیر خانه تسلیم گردد .

پس از ارائه فرم ، مدارک بررسی و در صورت وجود نواقص ظرف ۲ هفته مراتب به مودی اعلام میگردد . در صورتی که فرم مربوطه بطور صحیح تکمیل و ارائه نشود و یا مستندات کافی نباشد دبیرخانه موضوع را بلا اقدام تلقی و مختومه می نماید .

 

در هر حال مدارک ارائه شده بررسی و رای هیات به اکثریت آرا قطعی و لازم الاجرا می باشد و جای هیچگونه اعتراض و بررسی دیگری وجود ندارد .

نظرات ( 0 نظر )

مجموع : 0 | در حال نمایش : 0

نظر خود را ارسال کنید

کد امنیتی را وارد نمایید
کد امنیتی را وارد نمایید

جهت دسترسی به این قسمت ابتدا وارد شوید

  • ارسال برای دوستان
  • نسخه قابل چاپ
  • نسخه متنی
اشتراک گذاری در: Facebook Twitter

کلمات کلیدی:

تغییرات مفهوم تشخیص علی الراس در اصلاحیه قانون مال, مالیاتی, آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟, ثبت شرکت, جریمه مالیاتی, کاهش مالیات, قوانین مالیاتی, روش های کاهش مالیات, پایه مالیات, جرائم مالیاتی, خدمات مالیاتی, بخشنامه مالیاتی, مشاور مالیاتی, ثبت دفتر کل, ثبت دفتر روزنامه, ارزش افزوده, مالیات, قیمت تمام شده کالای فروش رفته, قیمت تمام شده کالاهای فروش رفته, مالیات فصلی, اظهارنامه مالیاتی, علی الراس, مالیات سیگار, مالیات چرم

امتیاز این موضوع

5