حسابداری در ایران

نویسنده
حسابداری در ایران حسابداری در ایران

حسابداری در ایران در حوزهٔ نظری تحت تأثیر جریانات پازیتیویسم رشد کمّی زیادی کرده‌است و پایه‌گذاری تحصیلات تکمیلی با این نگاه به حسابداری صورت گرفته و توسعه یافته‌است.

حسابداری در ایران در حوزهٔ نظری تحت تأثیر جریانات پازیتیویسم رشد کمّی زیادی کرده‌است و پایه‌گذاری تحصیلات تکمیلی با این نگاه به حسابداری صورت گرفته و توسعه یافته‌است. با این وصف تعریفی از حسابداری در ایران غالب است که مضمون و محتوای آن صرف نظر از چینش یا تفاوت ظاهری الفاظ آن برای همه دانش آموختگان حسابداری ایران شناخته شده‌است. بر اساس این تعریف: حسابداری عبارت است از فرایند شناسایی، جمع‌آوری، ثبت، طبقه‌بندی، تلخیص، گزارشگری، و تحلیل رویدادهای مالی یک شخصیت اقتصادی در یک دوره مالی معین بر اساس واحد پول ملی. این تعریف ترجمهٔ کاملی است از تعاریف مختلفی که از حسابداری در عصر پازیتیویسم یعنی دهه‌های ۴۰ الی ۶۰ سده پیشین در دنیا رواج داشته‌است.

جهت دسترسی به این قسمت ابتدا وارد شوید

  • ارسال برای دوستان
  • نسخه قابل چاپ
  • نسخه متنی
اشتراک گذاری در: Facebook Twitter

کلمات کلیدی:

تغییرات مفهوم تشخیص علی الراس در اصلاحیه قانون مال, مالیاتی, آیا میتوان به برگ مالیات قطعی اعتراض کرد ؟, ثبت شرکت, جریمه مالیاتی, کاهش مالیات, قوانین مالیاتی, روش های کاهش مالیات, پایه مالیات, جرائم مالیاتی, خدمات مالیاتی, بخشنامه مالیاتی, مشاور مالیاتی, ثبت دفتر کل, ثبت دفتر روزنامه, ارزش افزوده, مالیات, قیمت تمام شده کالای فروش رفته, قیمت تمام شده کالاهای فروش رفته, مالیات فصلی, اظهارنامه مالیاتی, علی الراس, مالیات سیگار, مالیات چرم

امتیاز این موضوع

0